Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: O noua avertizare Cod Galben de inundatii pentru raurile din vestul tarii

COD GALBEN: O noua avertizare Cod Galben de inundatii pentru raurile din vestul tarii

Hidrologii au emis, o noua avertizare Cod Galben de inundatii pentru raurile din vestul tarii. Aceasta este valabila in perioada 06 ianuarie 2010, ora 06:00 - 07 ianuarie 2010, ora 20:00.

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, raurile vizate sunt: Viseu, Iza (jud. Maramures), tur (jud. Satu Mare), Lapus (jud. Maramures), Crasna (jud. Salaj si Satu Mare), Barcau (jud. Salaj si Bihor), Crisul Alb (jud. Hunedoara si Arad), Crisul Negru (jud. Bihor si Arad), Aries (jud. Alba si Cluj), Bega Veche, Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera si Cerna (jud. Caras-Severin si Timis).

De asemenea, mai precizeaza hidrologii, aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor respective.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.