Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 4 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa in aproape toata tara

COD GALBEN: Ceata densa in aproape toata tara

Cod galben de ceata densa emis vineri dimineata de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Pana la orele 14.00, pe spatii extinse in judetele Bacau, Vrancea, Galati si local in judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Neamt, inclusiv drumurile nationale si europene va semnala ceata care determina vizibilitate redusa sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.
 
Pana la orele 15.00, pe arii extinse in judetele Olt si Dolj, local in judetele Gorj, Valcea si Mehedinti, inclusiv municipiile Craiova, Slatina, Targu Jiu,  Drobeta Turnu Severin si Dragasani, local in zonele joase din judetele Mures, Harghita, Brasov si Covasna, inclusiv municipiile Brasov, Targu Mures, Miercurea Ciuca, Sfantu Gheorghe, Tarnaveni, Targu Secuiesc, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii pe arii extinse sub 200 metri si local sub 50 de metri, burnite izolate. 
 
Pana la orele 19.00, in judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, inclusiv drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata ce determina scaderea vizivilitatii, local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri, burnite izolate. 

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.