Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 11 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa in mai multe judete

COD GALBEN: Ceata densa in mai multe judete

Cod galben de ceata densa emis joi de catre Adminsitratia Nationala de Meteorologie.

Pana la orele 20.00, in judetele Timis, Arad, in zonele joase din judetul Hunedoara,  local in zonele joase din judetele Sibiu, Mures, Alba, Covasna, inclusiv municipiile Sibiu, Targu Mures, Sebes, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata ce determina vizbilitate redusa, local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.
 
Pana la orele 23.00, in judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti si zona de campie a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau, dar si drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3 se va semnala ceata ce determina vizbilitate redusa, local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.
 . 
 

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.