Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 3 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa in mai multe zone din tara

COD GALBEN: Ceata densa in mai multe zone din tara

Cod galben de ceata densa emis joi de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Pana la orele 14.00, local in Dobrogea, pe arii extinse in judetele Vaslui, Iasi si Galati, local in judetul Botosani, inclusiv drumurile nationale si europene, pe arii extinse in judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Ilfov si zona preorasaneasca a municipiului Bucuresti, local in judetele Buzau si sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A2, pe arii relativ extinse in judetele Gorj si Mehedinti, jumatatea sudica a judetului Valcea, inclusiv municipiile Targu Jiu, Slatina, Craiova, Drobeta Turnu Severin si Dragasani se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.
 
Pana la orele 16.00,  local in zonele joase din judetele Mures, Sibiu si Covasna, inclusiv municipiile Targu Secuiesc, Sibiu, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa sub 200 metri si izolat sub 50 de metri. 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.