Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 13 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa in mai multe judete

COD GALBEN: Ceata densa in mai multe judete

Cod galben de ceata densa emis miercuri de catre Adminsitratia Nationala de Meteorologie 
 
Pana la orele 18.00, local in zonele joase din judetele Alba, Mures, Harghita, Brsov si Covasna, precum si vestul si nordul judetului Sibiu, inclusiv municipiile Sebes, Targu Mures, Miercurea Ciuc, toplita, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, precum si drumurile nationale si europene aferente, dar si in zonele joase, de vale si depresionare din judetul Cluj, inclusiv drumurile nationale si europene se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa, local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.

Pana la orele 20.00, pe arii extinse din Dobrogea se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.
 
Pana la orele 21.00, in zonele joase din judetul Satu Mare, inclusiv drumurile nationale si europene se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa, local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri. 

Pana la orele 23.00, in zona de campie a judetului Bihor, inclusiv zona municipiului Oradea, zona de campie a judetului Arad, inclusiv zona municipiului Arad, vestul si sudul judetului Timis, inclusiv zona municipiului Timisoara, pe spatii extinse in judetele Bacau, Vrancea, Botosani, Vaslui, Galati, local in judetele Iasi si Neamt, inclusiv drumurile nationale si europene,  pe arii extinse in judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Ilfov si municipiul Bucuresti, local in judetele Buzau si in sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3 se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa, local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.