Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Avertizarea de inundatii pe Dunare, extinsa si pentru sectorul Portile de Fier

COD GALBEN: Avertizarea de inundatii pe Dunare, extinsa si pentru sectorul Portile de Fier

Codul galben de inundatii pe Dunare a fost extins si pentru sectorul Portile de Fier, pana in 11 ianuarie.

Hidrologii au extins, luni, avertizarea cod galben de inundatii pe Dunare si pentru sectorul Portile de Fier, aceasta fiind valabila pana in 11 ianuarie pentru sectoarele Turnu Magurele-Zimnicea, Gruia-Corabia si Isaccea.

Potrivit noii avertizari, din 4 ianuarie, ora 6.00, pana in 11 ianuarie, ora 6.00, se instituie cod galben de inundatii pe Dunare, pe sectorul Gruia-Corabia (judetele Mehedinti, Dolj, Olt) si se mentine codul galben pe sectoarele Turnu Magurele-Zamnicea  (judetul Teleorman) si Isaccea (judetul Tulcea).

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.