Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa, polei si burnita in 28 de judete

COD GALBEN: Ceata densa, polei si burnita in 28 de judete

Cod galben de ceata densa, polei si burnita emis marti dimineata de catre Administratia Nationala de Meteorologie.
 
Pana la orele 17.00, local in sudul judetului Arges, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrada A1, dar si pe arii extinse in judetele Teleorman, Giurgiu, Braila, Ialomita, Calarasi, Ilfov si zona periferica a municipiului Bucuresti, local in judetele Dambovita si Prahova, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3. se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri si izolat sub 50 metri, asociata cu burnita.
 
Pana la orele 17.00, pe arii extinse in judetele Calarasi si Ialomita, jumatatea sudica a judetelor Dambovita si Buzau, local in judetul Ilfov, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3 si pe arii extinse in judetele Mehedinti, Olt, local in judetele Gorj, Dolj, inclusiv municipiile Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Slatina, Caracal, Craiova se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri si izolat sub 50 metri, asociata trecator cu burnita.
 
Pana la orele 17.30, local in zonele joase din judetele Alba, Harghita, Mures si Brasov, inclusiv municipiul Miercurea Ciuca, Brasov, Targu Mures si Alba Iulia, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 metri si izoalt sub 50 metri. 
 
Pana la orele 18.00, pe arii relativ extinse din Dobrogea se va semnala ceata ce determina vizibilitate redusa sub 200 metri si izolat sub 50 metri.

Pana la orele 19.00, local in judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani, Galati se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 metri, izolat sub 50 metri, asociata trecator cu burnita.

Pana la orele 22.00, in zonele joase din judetul Cluj, inclusiv drumurile nationale si europene si municipiile Cluj-Napoca, Turda si Gherla se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii orizontale sub 200 emtri si izolat sub 50 de metri. 
 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.