Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata, burnita, polei si chiciura in mai multe judete

COD GALBEN: Ceata, burnita, polei si chiciura in mai multe judete

Atentionare nowcasting cod galben de ceata densa emis duminica dimineata.

Pana la orele 13.00, in zonele joase din judetele Harghita si Alba, inclusiv municipiile Miercurea-Ciuc si Alba Iulia, precum si drumurile Nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 metri, izolat sub 50 de metri, depunere de chiciura si polei.

Pana la orele 14.00, in zonele joase din judetul Cluj, inclusiv drumurile nationale si europene si municiipiile Cluj-Napoca si Dej se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii orizontale sub 200 metri, izolat sub 50 de metri si depuneri de chiciura. Tot pana la orele 14.00, local in judetele Gorj, Olt si Mehedinti, inclusiv municiiple Targu Jiu, Carcal si Drobeta Turnu Severin se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.

Pana la orele 15.00, pe arii extinse in judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti si in jumatatea sudica a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1 si A2, se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri, izolat sub 50 mtri si izolat burnita.

Pana la orele 15.30, local in Dobrogea, inclusiv autostrada A2, se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa, sub 200 metri si izolat sub 50 metri si izolat burnita.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.