Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa si chiciura in 24 de judete

COD GALBEN: Ceata densa si chiciura in 24 de judete

Cod galben de ceata densa emis duminica de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Pana la orele 22.00, local in judetul Dolj, inclusiv municipiul Craiova, pe arii extinse in judetele Teleorman, Braila, Giurgiu, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, cea mai mare parte a judetelor Calarasi si Ialomita, precum si sudul judetelor Dambovita, Arges si Prahova si sudul si estul judetului Buzau se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri, local depunere de chiciura. Vizibilitatea se va mentine redusa pe parcursul noptii care urmeaza.

Pana la orele 23.00, pe spatii relativ extinse in judetele Botosani, Vrancea, Galati, Bacau, Neamt, Vaslui si Iasi, inclusiv drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri, local depunere de chiciura.

Pana la orele 00.30, local in judetele Alba si Mures, pe arii extinse in judetele Sibiu, Brasov, Covasna si Haghita, inclusiv municipiile Sibiu, Brasov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc si Miercurea Ciuc, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri, local depunere de chiciura.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.