Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 13 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa in 28 de judete

COD GALBEN: Ceata densa in 28 de judete

Cod galben de ceata densa emis vineri dimineata de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Pana la orele 11.00, local in judetele Botosani, Vrancea, Bacau, Neamt, Suceava, Galati si Iasi; local in judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu, inclusiv localitatile Brasov, Miercurea Ciuc, Tarnaveni, Targu Secuiesc, Baraolt si Sibiu; local in judetele Gorj, Olt si Dolj, inclusiv municipiile Targu Jiu, Slatina si Craiova; local in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Ilfov si zona preoreseneasca a municipiului Bucuresti, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1 si A2 se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.

Pana la orele 11:30 in jumatatea vestica a judetelor Constanta si Tulcea se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa, local sub 200 metri si izolat sub 50 metri.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.