Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 4 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa in 14 judete

COD GALBEN: Ceata densa in 14 judete

Cod galben de ceata densa emis joi de Administratia Nationala de Meteorologie.

Pana la orele 16.00, local in judetele Dolj, Gorj si Valcea, inclusiv municipiile Craiova, Calafat, Targu Jiu si Ramnicu Valcea se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.

Pana la orele 16.00, local in judetele Vrancea si Botosani , inclusiv drumurile nationale si europene, se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.

Pana la orele 17.00, local in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov,  inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1 si A2, se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.