Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 4 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa in 25 de judete

COD GALBEN: Ceata densa in 25 de judete

In judetul Timis, pana la orele 11.00 se va semnala ceata pe arii relatix extinse care reduce vizibilitatea orizontala local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.

Pana la orele 12.00, pe arii relativ extinse in judetele Covasna si Harghita, inclusiv municiiple Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc si Miercurea Ciuc si drumurile nationale, local in zonele joase din judetele Brasov, Mures si Sibiu, inclusiv municipiile Brasov si Sibiu se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri.

Pana la orele 13.00, local in judetele Dolj, Gorj, Valcea si Mehedinti, inclusiv municiipel Craiova, Calafat, Targu Jiu si Ramnicu Valcea se va semnala ceata ce determina reducerea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.
 
Pana la orele 14.00, local in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1 si A2 se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri si izolat sub 500 metri. 
 
Pana la orele 14.00, local in judetele Constanta si Tulcea se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa, local sub 200 de metri is izolat sub 50 de metri. 
 
Pana la orele 14.00, local in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1 si A2 se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri si izolat sub 50 metri. 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.