Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Cod galben de ceata pentru 6 judete

COD GALBEN: Cod galben de ceata pentru 6 judete

Cod galben de ceata emis miercuri de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Pana la orele 18.00, local in judetele Bacau, Vrancea si Vaslui, inclusiv drumurile nationale si europene aferente, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii sub 200 metri si sub 50 de metri.

Pana la orele 20.00, local  in judetul Valcea , inclusiv municipiul Ramnicu Valcea se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Pana la orele 23.00, in judetul Constanta (inclusiv autostrada A2) si sudul si vestul judetului Tulcea se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri si izolat sub 50 de metri, izolat cu depunere de chiciura.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.