Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 3 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: O noua atentionare pentru sud-estul tarii

COD GALBEN: O noua atentionare pentru sud-estul tarii

Sambata si duminica se vor inregistra  ninsori in sud-estul tarii, iar in noaptea de luni spre marti se vor inregistra temperaturi de minus 20 de grade.  Meteorologii spun insa ca de sarbatori vor fi temperaturi normale pentru aceasta perioada.

In intervalul 19.12.2009, ora 20.00 - 20.12.2009, ora 10.00, in regiunile sudice va ninge si se va depune strat nou de zapada, iar vântul va avea intensificari temporare viscolind ninsoarea.

Intensitatea si durata fenomenelor vor fi mai intense in judetele: Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov si in municipiul Bucuresti. Spre dimineata in Dobrogea si in estul Munteniei precipitatiile vor fi mixte si se va produce polei.

Mai mult, in Dobrogea si in estul Baraganului precipitatiile si intensificarile de vânt vor continua si pe parcursul zilei de duminica.

"De marti incepe sa se incalzeasca cu temperaturi normale pentru aceasta perioada, iar pâna la Revelion nu vom mai avea probleme din punctul de vedere al cantitatilor", a precizat directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.