Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in cinci judete

COD GALBEN: Inundatii in cinci judete

Raurile din mai multe bazine, aflate pe teritoriul a cinci judete din nord-vestul tarii - Maramures, Satu Mare, Cluj, Bistrita Nasaud si Salaj -, se vor afla sub atentionare de cod galben de inundatii, de marti, de la ora 20.00, pana miercuri, la ora 20.00. 

Codul galben se instituie pe raurile din bazinele: Viseu, Iza (judetul Maramures), Tur (judetul Satu Mare), Somes (judetele Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj) si Crasna (judetele Salaj si Satu Mare), potrivit atentionarii emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor (INHGA).

In primele ore ale intervalului mentionat se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie cu efect de inundatii locale si pe unele rauri mici din zona de deal si munte din sud-vestul tarii, mai anunta INHGA. Aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri si pe cursurile de apa necadastrate.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.