Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 11 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in 21 judete din nordul, centrul si vestul Romaniei

COD GALBEN: Inundatii in 21 judete din nordul, centrul si vestul Romaniei

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a extins, la ora 11.00, atentionarea de cod galben de inundatii la rauri din 21 de judete din nordul, centrul si vestul Romaniei, intervalul în care acestea s-ar putea produce fiind de marti, ora 17.00, pana miercuri, ora 16.00.

Astfel, se instituie cod galben pe raurile Somes curs superior si afluenti în judetul Bistrita-Nasaud), Crisul Alb curs superior si afluenti (judetele Hunedoara si Arad), Aries curs superior si afluenti Mures mijlociu (jud. Alba), Bega (jud. Timis), Timis, Caras, Nera, Cerna (judetele Caras-Severin si Timis), Motru (jud. Gorj), Jiu superior (judetele Hunedoara si Gorj), Gilort (jud. Gorj), Lotru si afluentii Oltului inferior (jud. Valcea), Cibin (jud. Sibiu), afluenti Olt mijlociu (jud. Brasov si Covasna), Olt superior si afluenti (jud. Harghita).

De asemenea, atentionarea vizeaza raurile Arges superior si afluenti (jud. Arges si Dambovita), Ialomita curs superior si afluenti (judetele Dambovita si Prahova), Buzau superior (judetele Brasov, Covasna si Buzau), Rm. Sarat (jud. Buzau si Vrancea), Putna curs superior (jud. Vrancea), Trotus curs superior si afluenti ( jud. Bacau), Bistrita curs superior si afluenti (jud. Neamt si Suceava), Moldova si Suceava cursuri superioare si afluenti (jud. Suceava), Jijia curs superior si afluenti (jud. Botosani) si Baseu (jud. Botosani).
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.