Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 3 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Pericol de inundatii pe Dunare

COD GALBEN: Pericol de inundatii pe Dunare

Data: 16.06.2013 ora 06:00 - 23.06.2013 ora 18:00

Avand in vedere situatia hidrologica actuala si prognoza evolutiei situatiei hidrometeorologice din Bazinul Dunarii in amonte de intrarea in tara (sectiunea Bazias), se prognozeaza producerea de cresteri de debite si niveluri cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe sectorul romanesc al Dunarii (aval de S.H.E.N. Portile de Fier), dupa cum urmeaza:

COD GALBEN

Se instituie COD GALBEN (Faza I-a de aparare) pe Dunare incepand cu data de 16.06.2013 ora 06:00 pe sectorul Gruia-Zimnicea (judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman) si se va mentine depasita COTA DE ATENTIE la Isaccea pe toata durata atentionarii - judetul Tulcea.

Momentul de inregistrare a depasirii COTELOR DE ATENTIE la statiile de pe acest sector va fi influentat  si de modul de exploatare al S.H.E.N. Portile de Fier.

Mentionam ca Dunarea pe sectorul aval Gruia este indiguita.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.