Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Grindina si vant puternic

COD GALBEN: Grindina si vant puternic

Intervalul: 06 iunie, ora 18 - 07 iunie, ora 22

Din dupa-amiaza zilei de joi 6 iunie, pana in seara zilei de vineri 7 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Moldova, zona Carpatilor Orientali, nordul Dobrogei si al Munteniei. In aceste regiuni se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25...30 l/mp si izolat 50 l/mp.

Nota: Manifestari ale instabilitatii atmosferice vor fi pana la sfarsitul saptamanii, cu precadere in zonele de munte si in regiunile estice, sudice si centrale, insa pe arii si intervale de timp mai restranse.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.