Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 4 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi si intensificari de vant

COD GALBEN: Ploi si intensificari de vant

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului a trimis in cursul acestei dimineti o Atentionare Meteorologica de COD GALBEN catre prefecturile judetelor: ALBA, ARAD, ARGES, BIHOR, CARAS-SEVERIN, CLUJ, DAMBOVITA, GORJ, HUNEDOARA, MEHEDINTI, PRAHOVA, VALCEA (12 prefecturi). Fenomenele vizate: cantitati de apa insemnate si intensificari de vant, in intervalul 06 martie, ora 08.00 - 07 martie, ora 15.00.

Conform notei din atentionarea emisa in data de 04 martie 2009, in intervalul 06 martie, ora 22  - 07 martie, ora 15 va ploua in majoritatea regiunilor, dar in sud-vestul tarii si in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 45 l/mp.

Nota: In zonele atentionate, precum si in Transilvania si nordul Carpatilor Orientali va continua sa ploua pana duminica, iar cantitatile de apa mai pot depasi pe arii restranse 15...20 l/mp.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.