Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 11 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Cantitati de apa insemnate

COD GALBEN: Cantitati de apa insemnate

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului a trimis, in cursul acestei dupa amiezi, o Atentionare Meteorologică - COD GALBEN catre prefecturile Arges, Buzau, Caras-Severin, Dambovita, Gorj, Mehedinti, Prahova, Valcea si Vrancea (9 prefecturi).

Fenomenele vizate sunt cantitati de apa insemnate si intensificari  de vant. In intervalul 05 martie, ora 08.00 - 06  martie, ora 08.00.

Din dimineata zilei de joi - 5 martie, ora 08.00, pana vineri dimineata - 6 martie, ora 08.00, ploile vor cuprinde treptat toate regiunile.

In judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Vrancea cantitatile de apa vor depasi local 25-30 l/mp si izolat 50 l/mp.

In acelasi interval, vantul va prezenta intensificari in cea mai mare parte a tarii, cu viteze care la rafala vor depasi 70 km/h in Banat, sudul Crisanei si al Transilvaniei, Dobrogea, Moldova si 90 km/h, la munte.

Nota: Temporar va mai ploua in toate regiunile, pana duminica inclusiv, iar in judetele atentionate vor fi din nou cantitati insemnate, cel mai probabil in a doua parte a noptii de vineri / sambata si pe parcursul zilei de sambata.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.