Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ninsoare si vant in sudul tarii

COD GALBEN: Ninsoare si vant in sudul tarii

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de ninsori si vant. In intervalul 19.02 ora 15.00 - 21.02 ora 02.00, in sudul si sud-estul tarii vantul se va intensifica treptat (cu viteze care la rafala vor depasi 70-80 km/h) si vor cadea precipitatii la inceput sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, apoi sub forma de ninsoare.

Observatie:

In judetele Mehedinti, Dolj si Olt fenomenele atentionate vor diminua in cursul zilei de maine, iar in judetul Constanta precipitatiile vor incepe in a doua parte a noptii de 19 spre 20 februarie. Intensificari sustinute ale vantului se vor semnala si in sudul Moldovei, NE Munteniei si in zona Carpatilor de Curbura.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.