Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 13 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Avertizare inundatii

COD GALBEN: Avertizare inundatii

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului a trimis in cursul acestei dupa amiezi o AVERTIZARE HIDROLOGICA de COD GALBEN catre prefecturile BOTOSANI, IASI SI VASLUI (3 prefecturi). Sursa acestei Avertizari este Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), Bucuresti.

FENOMENELE VIZATE: Cresteri de debite si niveluri peste COTELE DE ATENTIE, in intervalul 13.02.2009 ora 13:00 - 14.02.2009 ora 14:00.

BAZINELE HIDROGRAFICE AFECTATE: Jijia si Barlad.

Avertizarea prevede ca, avand in vedere precipitatiile lichide cazute in ultimele 24 ore si existenta stratului de zapada, se instituie COD GALBEN pe raurile: Jijia (sector Dangeni-Todireni aval)-jud Botosani, Miletin (sector aval Nicolae Balcescu-Sipote)-jud. Botosani si Iasi, Bahlui-jud Iasi, Barlad superior si afluentii sai (Vaslui, Stavnic)-jud. Vaslui.

O monitorizare speciala se impune pentru raul Miletin zona Sipote (jud. Iasi) si pentru raul Jijia la Todireni (jud. Botosani).

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.