Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Viscol si ger

COD GALBEN: Viscol si ger

Intre orele : 15:00 si 21:00
In zona : pe arii extinse în judeţele Dolj, Olt şi Mehedinţi, inclusiv municipiile reşedinţă de judeţ, şi local în judeţul Vâlcea.
Se vor semnala : intensificări de vânt, ce pot atinge şi, izolat, depăşi la rafală 60-70 km/h, spulberare şi troienire de zăpadă.

Intre orele : 15:00 si 21:00
In zona : judeţele Suceava, Botosani, Iaşi, Vaslui şi Neamţ.
Se vor semnala : intensificari ale vantului cu viteze la rafala de pana la 60 km/h, izolat 70 km/h, ninsoare spulberată sau viscolită.

Intre orele : 14:30 si 17:30
In zona : Judeţele Alba şi Mureş.Intensificări ale vântului cu viteze care vor depăşi la rafală 55 km/h, viscolind sau spuberând zăpada, determinând scăderea vizibilităţii.
Se vor semnala : Intensificări ale vântului cu viteze care vor depăşi la rafală 55 km/h, viscolind sau spuberând zăpada, determinând scăderea vizibilităţii.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.