Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Avertizare cod galben de CANICULA

COD GALBEN: Avertizare cod galben de CANICULA

In intervalul 04 – 06 august 2012, vremea va fi caniculara in sudul si sud-estul tarii, unde se vor inregistra frecvent valori termice de 35 ... 38 de grade si pe arii restranse, in Campia Romana, chiar 39 de grade.
 
Duminica si luni valul de caldura va cuprinde si regiunile vestice. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic, la inceput in zonele de campie, apoi si in cele de deal si de podis.

NOTA: Valul de caldura va persista si in prima parte a saptamanii viitoare, iar Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj in cursul diminetii zilei de luni, 06 august 2012.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.