Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Canicula

COD GALBEN: Canicula

Pe parcursul zilei de luni canicula va persista in sudul si in estul tarii unde se vor inregistra frecvent valori de 35...37 de grade si izolat 38 de grade, iar disconfortul termic se va mentine accentuat.

Nota: Incepand din seara zilei de duminica instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in vestul, centrul si nordul teritoriului unde vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. Izolat cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si va cadea grindina.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor prognozate, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin informari, atentionari sau avertizari meteorologice ulterioare.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.