Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 11 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Atentionare: canicula in week-end

COD GALBEN: Atentionare: canicula in week-end

Meteorologii au emis, vineri, o atentionare cod galben de canicula, valabila in zilele de sambata, 23 august, si duminica, 24 august. Indicele de confort termic va depasi pragul critic de 80. Sunt vizate judetele Timis, Caras Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Ilfov si Municipiul Bucuresti. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 37 de grade Celsius.

Pe 24 august,dupa-amiaza, vremea se va mentine caniculara doar in Campia Romana si Podisul Dobrogei, iar valori termice maxime de 37 grade se vor inregistra in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Ilfov si in Municipiul Bucuresti.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.