Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi abundente, descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina

COD GALBEN: Ploi abundente, descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina

In intervalul 10 iunie ora 15 - 11 iunie ora 18, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in regiunile vestice, nordice si centrale si se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si averse ce vor avea si caracter torential. Pe arii restranse vor fi vijelii si va cadea grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

NOTA : Astfel de fenomene se vor semnala si in restul teritoriului, cu precadere in zonele de deal si munte, dar pe spatii mai restranse si in intervale de timp mai scurte.
 
In dupa-amiaza zilei de duminica, indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va depasi usor pragul critic de 80 in Banat , local in Crisana si Oltenia si pe arii restranse in rest.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.