Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Canicula pentru 15 judete si Bucuresti

COD GALBEN: Canicula pentru 15 judete si Bucuresti

Pentru intervalul 14.08.2008 ora 14.00 - 15.08.2008 ora 20.00, meteorologii au emis o atentionare cod galben de canicula pentru 15 judete. In cursul zilelor de joi si vineri, 14 si 15 august, vremea va fi caniculara dupa-amiaza in majoritatea localitatilor, in special in zonele de campie. Indicele de confort termic temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80.

Valorile termice maxime vor fi de 37-38 de grade in Campia de Vest si in cea mai mare parte a Campiei Romane (judetele Bihor, Arad,Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Vaslui, Ilfov si Municipiul Bucuresti).

Si in sudul judetelor: Hunedoara, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, precum si in vestul judetelor Constanta si Tulcea se vor inregistra izolat valori in jurul a 37 de grade.

 

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.