Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Avertizare in Maramures, Crisana, nordul Transilvaniei si al Moldovei

COD GALBEN: Avertizare in Maramures, Crisana, nordul Transilvaniei si al Moldovei

Cod galben dat de meteorologi si in: Maramures, Crisana, nordul Transilvaniei si al Moldovei.

Pe de alta parte, meteorologii au transmis astazi, o atentionare de codul galben privind zonele Maramuresului, Crisana, nordul Transilvaniei si al Moldovei, in aceste zone fiiind asteptate ploi ce vor avea si caracter torential, cantitatile de apa fiind preconizate a ajunge, izolat, si la 40 de litri pe metrul patrat.

Atentionarea de cod galben este valabila pentru ziua de sambata, cand sunt asteptate, pe langa ploi cu caracter torential, si descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, care vor lua aspect de vijelie si vor fi conditii de grindina, informeaza, vineri, Administratia Nationala de Meteorologie.

In cursul zilei de sambata, in Maramures, Crisana, nordul Transilvaniei si al Moldovei vor fi ploi torentiale, spun meteorologii, iar cantitatile de apa vor depasi local 25-30 l/mp si, izolat, 40 l/mp.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.