Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 11 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: instabilitate atmosferica si racire accentuata

COD GALBEN: instabilitate atmosferica si racire accentuata

In intervalul 13 mai, ora 02 - 14 mai, ora 10, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40 ... 50 l/mp, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si a Muntilor Apuseni, precum si in Transilvania. Incepand de duminica vremea se va raci apreciabil in toata tara, devenind chiar rece pentru aceasta data in vest, nord si centru.

Nota: In cursul zilei de duminica, vantul se va intensifica si in regiunile neavertizate cu cod galben, unde vitezele la rafala vor depasi izolat 60 km/h.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.