Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 3 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Cod galben de inundatii

COD GALBEN: Cod galben de inundatii

In intervalul 25.04.2012 ora 14:00 - 26.04.2012 ora 16:00 se instituie COD GALBEN pe raurile din bazinele hidrografice: Viseu- jud MM., Iza- jud. MM., Tur- jud. SM, Timis- jud. CS, Barzava jud. CS, Caras- jud. CS, Nera- jud.CS, Cerna- jud. CS, Olt superior si mijlociu - jud. HR, CV si BV, cursurile superioare ale Buzaului- jud.CV, Putnei- jud. VN, Trotusului- jud. HR, NT si BC  si Barladului- jud. VS.

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe unii afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta si pe cursurile de apa necadastrate.

NOTA: In intervalul avertizarii se pot atinge COTELE DE ATENTIE si pe alte rauri mici din zonele de deal si de munte (din alte bazine hidrografice), avand in vedere prognoza meteorologica care indica posibilitatea producerii de precipitatii sub forma de aversa pe arii relativ extinse, care izolat pot fi insemnate (40 l/mp) si a existentei la altitudini mari a stratului de zapada.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.