Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Canicula in sudul tarii

COD GALBEN: Canicula in sudul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie sustine ca marti se vor inregistra temperaturi de pana la 38 de grade, iar indicele de confort termic ar putea depasi pragul critic de 80 de unitati. Judetele afectate sunt Braila, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Bucuresti, Giurgiu si Teleorman.

In jumatatea sudica a Olteniei, in sudul si estul Munteniei, vestul Dobrogei si in sudul Moldovei vremea va fi caniculara, temperaturile maxime vor atinge si vor depasi 35 de grade, iar indicele temperatura - umezeala se va situa peste pragul critic de 80 de unitati. In judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Ilfov si in Municipiul Bucuresti valorile termice maxime vor fi de 37 - 38 de grade.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.