Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Cod galben de inundatii

COD GALBEN: Cod galben de inundatii

Avand in vedere situatia hidrometeorologica inregistrata in ultimele 24 ore in jumatatea de sud si est a tarii (cantitati de precipitatii in general de 15-25 l/m2, izolat 40-50 l/m2 ), precipitatiile in curs si cele prognozate pe arii extinse si sub forma de averse pentru urmatoarele 24 ore, se pot produce cresteri de niveluri cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE dupa cum urmeaza:

COD GALBEN
In intervalul 15.04.2012 ora 19:00 - 16.04.2012 ora 10:00 se instituie COD GALBEN pe  raurile din  bazinele: Timis - jud. CS, Barzava - jud. CS si TM, Moravita - jud. TM, Caras - jud. CS, Nera - jud. CS, Cerna - jud. CS, bazinul superior al Prahovei - jud. PH si unii afluenti ai Buzaului - jud. BZ.

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe unii afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta si pe cursurile de apa necadastrate.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.