Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 28 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii pe raurile mici din judetul Constanta, pana la ora 18:00

COD GALBEN: Inundatii pe raurile mici din judetul Constanta, pana la ora 18:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila in urmatoarele sase ore pe raurile mici din judetul Constanta.

Conform prognozei, pana la ora 18:00, se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri ale debitelor si nivelurilor, cu posibile depasiri ale Cotelor de atentie pe cursurile raurilor mentionate.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare pe raurile mici din estul judetului Constanta, precizeaza INHGA.

Atentionarea a fost transmisa catre: Ministerul Apelor si Padurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Administratia Nationala "Apele Romane", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administratiile Bazinale de Apa: Dobrogea-Litoral, respectiv Sistemele de Gospodarire a Apelor: Constanta.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.