Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 26 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Avertizari de ceata si vizibilitate scazuta in 15 judete, pana la ora 11:00

COD GALBEN: Avertizari de ceata si vizibilitate scazuta in 15 judete, pana la ora 11:00

Un numar de 15 judete din Muntenia, Moldova si Dobrogea sunt vizate de noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate scazuta, emise joi de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in judetele Suceava, Bacau, Vrancea, Botosani, Neamt, Galati, Iasi, Ialomita, Prahova, Dambovita, Buzau, Ilfov, Calarasi, Constanta si Tulcea se va semnala ceata, fenomen ce va determina o vizibilitate scazuta in trafic, local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.