Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii pe rauri din 20 de bazine hidrografice, pana vineri dupa-amiaza (hidrologi)

COD GALBEN: Inundatii pe rauri din 20 de bazine hidrografice, pana vineri dupa-amiaza (hidrologi)

Hidrologii au emis, miercuri, o noua avertizare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana in dupa-amiaza zilei de vineri, 20 de bazine hidrografice din centrul, vestul si nord-vestul.

Conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), in intervalul 7 martie, ora 14:00 - 8 martie, ora 13:00, se vor inregistra viituri rapide, cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri, si depasiri ale Cotelor de atentie, pe raurile din bazinele hidrografice: Viseu, Iza, Tur, Lapus (judetele Maramures si Satu Mare), Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Crasna (judetele Salaj si Satu Mare), Barcau - bazin superior si afluenti (judetele Salaj si Bihor), Crisul Repede - bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetele Cluj si Bihor), Crisul Negru - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Bihor si Arad) si Crisul Alb - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Hunedoara si Arad).

De asemenea, fenomene hidrologice similare se vor inregistra in intervalul 7 martie, ora 14:00 - 9 martie, ora 14:00, pe raurile: Bega Veche, Bega - bazin superior si mijlociu (judetul Timis), Timis - bazin superior si afluenti bazin mijlociu amonte S.H. Lugoj, Poganis - bazin superior, Barzava, Moravita, Caras, Nera - bazin superior si mijlociu (judetele Caras-Severin si Timis), Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), afluentii Motrului aval S.H. Brosteni (judetul Mehedinti) si Teslui (afluent al Oltului) - judetele Dolj si Olt.

Atentionarea a fost transmisa catre: Ministerul Apelor si Padurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Administratia Nationala Apele Romane, Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, S.C. Hidroelectrica S.A., Administratiile Bazinale de Apa: Somes-Tisa, Crisuri, Banat, Jiu si Olt.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.