Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in 16 bazine hidrografice, pana joi la ora 12:00

COD GALBEN: Inundatii in 16 bazine hidrografice, pana joi la ora 12:00

Un numar de 16 bazine hidrografice sunt vizate de o atentionare Cod galben de inundatii pana joi la pranz, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire Apelor (INHGA)

Prognoza de specialitate arata ca, pana la joi la ora 12:00, pe raurile din bazinele hidrografice Bega - bazin superior (judetul Timis), Timis - bazin superior si afluenti bazin mijlociu amonte S.H. Lugoj, Poganis - bazin superior, Barzava, Moravita, Caras, Nera - bazin superior si mijlociu (judetele Caras Severin si Timis) se vor inregistra scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri, cu posibile depasiri ale Cotelor de atentie.

Fenomene similare se vor inregistra in intervalul 7 martie, ora 12:00 - 8 martie, ora 12:00, pe raurile din bazinele hidrografice: Viseu, Iza, Tur, Lapus (judetele Maramures si Satu Mare), Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Crasna (judetele Salaj si Satu Mare), Barcau - bazin superior si afluenti (judetele Salaj si Bihor), Crisul Repede - bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetele Cluj si Bihor), Crisul Negru - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Bihor si Arad), Crisul Alb - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Hunedoara si Arad).

De asemenea, fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare miercuri, 7 martie, intre orele 9:00 - 15:00 pe unele rauri mici din judetul Caras Severin, dar si in intervalul 7 martie, ora 12:00 - 8 martie, ora 6:00, pe unele rauri mici din judetele Bihor, Satu Mare si Maramures.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.