Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 30 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Vant puternic in judetele Sibiu si Caras-Severin, in urmatoarele ore

COD GALBEN: Vant puternic in judetele Sibiu si Caras-Severin, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile pe durata urmatoarelor ore, in localitati din judetul Sibiu si in judetul Caras-Severin.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 13:00, in localitatile Sibiu, Talmaciu, Rosia, selimbar, Turnu Rosu si in zona de munte a judetului Sibiu se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 60-70 km/h.

De asemenea, pana la ora 11:15, in judetul Caras-Severin se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi local 60 - 70 km/h, iar la peste 1.700 de metri vantul va avea peste 80 km/h. in aceasta zona sunt prognozate fenomene meteo asociate, precum ninsoare viscolita.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.