Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 27 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata si vizibilitate redusa in 12 judete, luni dimineata

COD GALBEN: Ceata si vizibilitate redusa in 12 judete, luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis luni dimineata atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 12 judete din sudul, estul si centrul tarii, pe durata urmatoarelor ore.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in mai multe localitati din judetele Braila, Calarasi, Ialomita, Teleorman si Giurgiu se va semnala ceata, fenomen ce va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri. in zonele avertizate, izolat, vor fi conditii de depunere a poleiului.

De asemenea, pana la ora 9:00, ceata va persista in localitati din judetele Hunedoara, Caras-Severin, Alba, Sibiu, Covasna, Olt si Dolj. Si in aceste zone vizibilitatea se va mentine scazuta si vor exista, izolat, conditii de depunere a poleiului.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.