Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in sapte bazine hidrografice, pana duminica la pranz

COD GALBEN: Inundatii in sapte bazine hidrografice, pana duminica la pranz

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana duminica la pranz in sapte bazine hidrografice.

Conform prognozei, pana pe 17 decembrie, la ora 12:00, exista riscul depasirii Cotelor de atentie pe raurile din bazinele hidrografice: Viseu, Iza, Lapus (judetul Maramures), Tur (judetul Satu Mare), Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), afluentii mici ai Somesului aferenti sectorului aval s.h. Dej (judetele Cluj, Salaj, Maramures si Satu Mare), Crisul Repede - bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetele Salaj, Cluj si Bihor), Crisul Negru (judetele Bihor si Arad) si Crisul Alb (judetele Hunedoara si Arad).

Hidrologii precizeaza ca fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe unele rauri mici din judetele Maramures si Satu Mare.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.