Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 noiembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Viscol in zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita si Suceava, in orele urmatoare

COD GALBEN: Viscol in zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita si Suceava, in orele urmatoare

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, doua atentionari nowcasting de viscol valabile in orele urmatoare in zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita si Suceava.

Pana la ora 14:00, 6 decembrie, in Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, la altitudini de peste 1.700 m, se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor atinge si depasi 90-100 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberand ninsoarea si diminuand vizibilitatea.

Pana la ora 13:00, in zona de munte a judetului Suceava, se vor semnala ninsori insotite de vant, cu viteze la rafala de peste 90...100 km/h, spulberand si viscolind zapada, care vor determina scaderea vizibilitatii sub 100 m.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioada de maxim 6 ore.
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F