Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 23 septembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata si vant puternic in noua judete, in urmatoarele ore

COD GALBEN: Ceata si vant puternic in noua judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata si intensificari ale vantului, valabile in noua judete din Moldova, Transilvania, Banat si Dobrogea, pe durata urmatoarelor ore.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 9:00, in judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea se va semnala ceata, fenomen care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Tot izolat, ceata va fi asociata cu burnita.

De asemenea, pana la ora 11:00, in judetul Caras-Severin se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi temporar 55 — 65 km/h, izolat 75 — 85 km/h, precum si ploi slabe.

Totodata, pana la ora 14:00, in localitati din judetul Sibiu vantul va sufla cu viteze de 55 — 65 km/h, iar la munte temporar cu 70 — 80 km/h.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F