Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata si vizibilitate redusa in mai multe judete si municipiul Bucuresti

COD GALBEN: Ceata si vizibilitate redusa in mai multe judete si municipiul Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, noi atentionari nowcasting: Cod galben de ceata in judetele Hunedoara si Vaslui; Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in localitati din judetele Caras-Severin, Constanta, Tulcea, Vrancea si Galati; Cod galben de ceata in judetele Buzau, Braila, Ilfov, Ialomita, Arges, Teleorman, Prahova, Calarasi, Dambovita si Giurgiu, inclusiv in Bucuresti.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, noi atentionari nowcasting de Cod galben de ceata valabile in orele urmatoare in judetele Hunedoara si Vaslui.

Potrivit meteorologilor, mai multe localitati din Hunedoara vor fi afectate de ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m pana la ora 11:30. in zona se vor semnala si ploi.

Pana la ora 11:00, localitati din Vaslui, dar si drumurile nationale si europene aferente vor fi, de asemenea, sub Cod galben de ceata.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioada de 6 ore.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.