Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 27 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata in judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud si Harghita, in urmatoarele ore

COD GALBEN: Ceata in judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud si Harghita, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in judete din Transilvania, pe durata urmatoarelor ore.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 10:00, in judetele Cluj, Salaj si Bistrita-Nasaud se va semnala ceata, fenomen care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, pana la ora 11:30, in localitati din judetul Harghita, vizibilitatea in trafic va fi redusa din cauza cetei, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, mentioneaza ANM.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.