Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Rauri din opt judete, sub Cod galben de inundatii pana joi la ora 24:00

COD GALBEN: Rauri din opt judete, sub Cod galben de inundatii pana joi la ora 24:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Salaj, Cluj, Bihor, Dambovita si Prahova, valabila pana joi la ora 24:00.

Potrivit INHGA, avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, ca urmare a precipitatiilor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale, cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale Cotelor de atentie in mai multe bazine hidrografice.

Codul galben a fost instituit in intervalul 20.09.2017, ora 18:00 — 21.09.2017, ora 24:00, pe raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Lapus (judetul Maramures), Tur (judetul Satu Mare), Somesul Mare — bazin superior si afluenti (judetul Bistrita Nasaud), Crisul Repede — bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetele Salaj, Cluj si Bihor), Crisul Negru — bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetul Bihor), Ialomita — bazin superior si afluenti bazin mijlociu, (judetele Dambovita si Prahova), Prahova — bazin superior si afluenti (judetul Prahova), Buzau — afluenti bazin mijlociu (judetele Buzau ai Prahova).

"Fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe unele rauri mici din judetele Dambovita, Prahova si Maramures", precizeaza meteorologii.

In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice, se va actualiza prognoza hidrologica.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.