Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in 5 bazine hidrografice din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj si Salaj

COD GALBEN: Inundatii in 5 bazine hidrografice din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj si Salaj

Hidrologii au emis, joi, o avertizare Cod galben de inundatii pe rauri din cinci bazine hidrografice aferente judetelor Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj si Salaj, valabila de vineri la pranz pana sambata la ora 12:00.

Conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), in intervalul 23 iunie, ora 13:00 — 24 iunie, ora 12:00, vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide pe rauri mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale Cotelor de Atentie pe raurile din bazinele hidrografice: Viseu, Iza, Lapus (judetul Maramures), Tur (judetul Satu Mare), Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), afluentii mici ai Somesului aferenti sectorului aval S.H. Dej (judetele Cluj, Salaj, Maramures si Satu-Mare).

Fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare in intervalul 23 iunie 2017, ora 18:00 — 23 iunie, ora 24:00, pe unele rauri mici din judetul Maramures.

INHGA precizeaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor atentionate.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.