Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in bazine hidrografice din judetele Buzau si Maramures

COD GALBEN: Inundatii in bazine hidrografice din judetele Buzau si Maramures

Hidrologii au emis, miercuri seara, avertizari Cod galben de inundatii, valabile pana joi, la ora 17:00, in bazine hidrografice din judetele Buzau si Maramures.

Conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide pe rauri mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale Cotelor de Atentie pe raurile mici din bazinele hidrografice: afluentii Buzaului aferenti sectorului aval S.H. Nehoiu, judetul Buzau.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate si severitate mai mare in bazinele hidrografice Panatau, Balaneasa si Niscov.

De asemenea, tot pana joi, este in vigoare atentionarea Cod galben de inundatii valabila pe raurile mici din bazinele hidrografice Lapus — bazin superior amonte S.H. Razoare, judetul Maramures.

Potrivit hidrologilor, fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate si severitate mai mare pe raurile mici din bazinul hidrografic Lapus aferente sectorului amonte confluenta cu raul Suciu.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.