Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Vant si ninsori, de vineri pana sambata

COD GALBEN: Vant si ninsori, de vineri pana sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo prin care anunta ca, incapand de vineri, de la ora 08, pana sambata, la ora 20, se vor produce intensificari de vant si ninsori in intrega tara.

In zonele montane va ninge viscolit, la inceput in Carpatii Orientali si Occidentali, apoi si in Meridionali, iar rafalele de vant vor depasi 80...90 km/h.

Intensificari ale vantului vor fi si in restul tarii, cu precadere in regiunile sudice, unde local vitezele vor atinge 55...60 km/h.

Administratia Nationala de Meteorologie precizeaza ca va actualiza prezentul mesaj prin atentionari sau avertizari meteorologice ulterioare.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.