Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 24 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi abundente, lapovita si ninsori

COD GALBEN: Ploi abundente, lapovita si ninsori

In intervalul 12 octombrie, orele 10 – 21, va continua sa ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile estice si in zonele montane si submontane se vor cumula peste 20 l/mp si izolat peste 35 l/mp. La munte vor fi precipitatii predominant sub forma de lapovita si ninsoare, la altitudini mari, in special in nordul Carpatilor Orientali local se va depune strat nou de zapada, iar pe creste vantul va sufla cu peste 70...80 km/h, viscolind ninsoarea. Intensificari ale vantului vor fi si in celelalte zone, indeosebi in sud si in est, unde rafalele vor depasi 50...55 km/h si trecator 65 km/h.

Nota: in celelalte zone din tara ploile vor fi in general slabe cantitativ si numai pe arii restranse se vor cumula 10...15 l/mp, inclusiv in zona municipiului Bucuresti.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.