Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Pericol de inundatii

COD GALBEN: Pericol de inundatii

In intervalul 19.09.2016 ora 15:00 – 21.09.2016 ora 10:00, se instituie COD CALBEN de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice: afluentii Oltului superior si mijlociu din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges, Arges superior (judetele Arges si Dambovita), Ialomita – bazin superior si afluenti (judetele Dambovita si Prahova), Calmatui (judetele Buzau si Braila), Buzau - bazin superior si afluenti (judetele Brasov, Covasna si Buzau), Trotus (judetele Harghita, Neamt si Bacau), Putna (judetul Vrancea), Rm. Sarat (judetele Buzau si Vrancea), Barlad (judetele Iasi, Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati), afluentii mici aferenti cursului inferior al Siretului si cursului mijlociu si inferior al Prutului (judetele Vrancea, Galati si Vaslui) si raurile din Dobrogea (judetele Constanta si Tulcea).

Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele rauri mici din bazinele hidrografice Olt mijlociu (judetele Sibiu, Valcea, Arges), afluentii mici aferenti cursului inferior al Siretului si cursului mijlociu si inferior al Prutului (judetele Vrancea, Galati si Vaslui), afluentii Barladului din judetele Vaslui, Vrancea si Galati si pe raurile din Dobrogea (judetele Constanta si Tulcea).

Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.